Showbiz

#snow flower and the secret fan #film chinez #hugh jackman

Hugh Jackman joaca intr-un film chinez

Hugh Jackman este cu siguranta un actor ocupat. Intre filmarile la Real Steal si Wolverine 2 , Jackman are timp si pentru " Snow Flower and the Secret Fan " al regizorului Wayne Wang , scrie The Hollywood Reporter.

Actorul din X-Men origins: Wolverine se va deplasa in China in cursul acestei luni pentru a filma la Shanghai si in imprejurimi.

Desi presa chineza a anuntat ca Hugh Jackman a fost distribuit de Wang in rolul principal, reprezentantul actorului a afirmat ca este vorba doar de o scurta aparitie care nu va fi platita. Ceea ce explica faptul ca filmarile au inceput deja, iar Jackman nu a ajuns inca in China.

Cunoscuta actrita chineza Zhang Ziyi urma sa fie protagoniste peliculei, insa actrita s-a retras din proiect. Ea a fost inlocuita de Li Bingbing. In film va juca si Jeon Ji-Hyun (Blood: The Last Vampire).

Pelicula regizata de Wayne Wang (Maid in Manhattan), urmareste vietile a doua prietene, Lily si Snowflower, si constrangerile impuse de regulile societatii chineze din secolul 19.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea