Showbiz

#retras #cleopatra #hugh jackman #catherine-zeta jones

Hugh Jackman a parasit-o pe Catherine-Zeta Jones

Actorul australian Hugh Jackman s-a retras din povestea epica a celebrei regine egiptene, Cleopatra. Filmul ar urma sa fie un musical 3D cu un buget impresionant, informeaza FemaleFirst.

Jackman o lasa astfel singura pe Catherine-Zeta Jones, interpreta rolului Cleopatrei. Starul din Australia a fost prima alegere a regizorului Steven Soderbergh pentru a juca rolul faimosului iubit roman al Cleopatrei, Marc Antoniu.

Nu se stie deocamdata cine ii va lua locul in film lui Hugh Jackman, dar in rolul lui Julius Caesar va juca actorul britanic Ray Winstone (Indiana Jones and the Kingdom of the Cyrstal Skull). Pelicula se anunta a fi o super-productie despre iubirile si aventurile politice care au marcat viata celebrei regine egiptene.

Pe Hugh Jackman il puteti vedea pe ecrane in drama Australia, unde joaca impreuna cu Nicole Kidman. In vara acestui an, Jackman va aparea in spin -off-ul seriei X-Men, filmul X-Men Origins: Wolverine.

Urmareste trailerul filmul X-Men Origins: Wolverine.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea