Showbiz

Hugh Hefner il vrea pe Robert Downey Jr. in "Playboy"

Prestatia lui Robert Downey Jr. in SF-ul Iron Man pare sa fi atras din nou, asupra actorului atentia producatorilor de la Hollywood, si nu numai.

Robert Downey Jr. ar putea juca rolul principal intr-un nou film despre viata patronului imperiului Playboy, Hugh Hefner . Mai mult, Hefner insusi isi doreste foarte tare ca rolul sau sa fie interpretat de Downey Jr. Productia va fi un film biografic , care, cel mai probabil, se va intitula chiar Playboy si va prezenta drumul catre succes al celui mai cunoscut om din industria erotica .

Filmarile vor avea loc in mare parte in Chicago, unde a inceput povestea revistei lui Hugh Hefner, si sunt programate pentru vara viitoare. Robert Downey Jr. este interesat de rol, insa nu va da un raspuns concret pana nu va citi scenariul si nu va fi ales un regizor.

Actorul american a revenit in lumina reflectoarelor dupa ce a detinut rolul principal intr-unul din cele mai de succes filme SF din ultimii ani, Iron Man, care a ocupat timp de doua saptamani consecutive prima pozitie in box-office-ul nord-american, totalizand incasari de peste un sfert de miliard de dolari in cele patru saptamani de rulare pe marile ecrane.

Trailer Iron Man


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea