Showbiz

#how to train your dragon #mai cautat #jennifer lopez

How to Train Your Dragon - mai cautat decat Jennifer Lopez

In a cincea saptamana de la lansarea pe ecrane, animatia 3D how to train your dragon se afla din nou in fruntea boxoffice-ului american, anunta Variety.

Noile filme lansate in weekendul trecut nu au generat incasarile asteptate, astfel incat How to Train Your Dragon s-a clasat din nou pe primul loc, chiar daca a avut premiera cu mai bine de o luna de zile in urma.

Pe locul 2 in box-office s-a pozitionat cel mai recent film cu Jennifer Lopez, comedia the back-up plan. Pelicula, care spune povestea unei femei singure care apeleaza la inseminarea artificiala pentru a avea un copil, marcheaza revenirea divei la cinematografie dupa o pauza de cinci ani. The Back-Up Plan a incasat insa putin peste 12 milioane de dolari.

Pe locul 3 a ramas comedia Date Night cu Tina Fey si Steve Carell, care a incasat 10 milioane de dolari , in timp ce pe locul 4 s-a clasat comedia de actiune Losers, cu peste 9 milioane de dolari in primul weekend de rulare in cinematografele din SUA.

Kick-Ass, filmul revelatie al lui 2010 pana acum, a incasat la sfarsitul saptamanii trecute doar 9,5 milioane de dolari si a ocupat pozitia a 5-a in clasamentul incasarilor.

Potrivit BoxOfficeMojo, weekendul 23-25 aprilie a fost cele mai slab din punct de vedere al incasarilor din 2010.

Trailer How to Train Your Dragon:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea