Showbiz

#numarul 1 #romania #single #hot #inna #electro #dance

"Hot", cea mai difuzata piesa din Romania


Inna a urcat pe prima pozitie in topul Nielsen cu piesa “Hot”, informeaza casa de discuri Roton . “Hot” a devenit in scurt timp de la lansare unul dintre hiturile anului 2009.

Sistemul de masurare al audientelor, dezvoltat de Nielsen Media Research arata ca piesa “Hot” este cel mai difuzat produs muzical la ora actuala fiind sustinuta atat de posturile de radio cat si de televiziunile muzicale.

Cluburile si publicul din Romania au fost factorii importanti in transformarea piesei “Hot” intr-o melodie de succes.

Single-ul este sustinut de doua videoclipuri complet diferite, in timp ce primul spune o poveste, cel de-al doilea este unul de imagine in care Inna adopta look-uri inedite.

"Cea mai spectaculoasa ascensiune a unui debut semnat in 2008 este cu siguranta cea a Innei. Impreuna cu Inna si baietii de la Play&Win, autorii piesei, vom mai ciocni un pahar de sampanie,asa cum am facut-o la fiecare no.1 obtinut pe tot parcursul acestui an", a declarat Catalin Muraru, A&R Manager al casei de discuri Roton.

Performante recente au fost obtinute atat in Polonia unde, piesa "Hot" ocupa acelasi loc 1 si in Rusia, Ungaria, Turcia, Grecia si Bulgaria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea