Showbiz

Horton i-a cucerit pe englezi

Dupa ce a facut furori in Statele Unite, ocupand timp de doua saptamani consecutiv primul loc in box -office-ul de peste ocean, elefantelul Horton (caruia ii da voce ), protagonistul filmului de animatie Dr. Seuss’ Horton Hears a Who a intrat in forta si in cinematografele din Marea Britanie.

In primul weekend de la lansare, Dr. Seuss’ Horton Hears a Who se afla pe primul loc in box-ul englezesc, cu incasari de aproape sase milioane de dolari. Horton a reusit sa-si zdrobeasca adversarii, pelicula The Spiderwick Chronicles, aflata pe locul al doilea in box-office-ul britanic cu incasari de cinci milioane de dolari, si filmul Step Up 2 the Streets, care se incheie podiumul pe pozitia a treia.

Povestea adorabilului elefantel Horton, care aude un strigat de ajutor de pe un mic norisor de praf plutind prin aer, continua sa fascineze cinefilii de toate varstele si va ajunge si in cinematografele din Romania peste doua saptamani, pe 11 aprilie.

Trailer Dr. Seuss’ Horton Hears a Who


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea