Showbiz

#valentina pelinel #horia brenciu #eurovison #alte-genuri #pop

Horia Brenciu si Valentina Pelinel - prezentatorii finalei Eurovision

Horia Brenciu si Valentina Pelinel sunt cei care vor prezenta finala din acest an a Selectiei Nationale Eurovision. Finala urmeaza sa aiba loc pe data de 6 martie, la Circul de Stat Globus.
 
Marina Almasan , coordonatoare de proiect pentru etapa nationala Eurovision 2010 , a declarat ca va fi un spectacol cu public, biletele urmand sa fie puse in curand in vanzare. "Biletele vor fi la un pret foarte acceptabil pentru public", a precizat aceasta. 
 
Ca si in alti ani, in cadrul finalei va exista si invitati speciali care vor sustine un recital. In acest an, TVR-ul a optat pentru Olsen Brothers, castigatorii editiei din 2000 a Eurovisionului.
 
Organizatorii ar fi dorit sa-l aduca pe Alexander Rybak (Norvegia), cel care a castigat editia de anul trecut, insa aceasta nu era disponibil. De asemenea, Elena Paparizou fusese o alta propunere, insa aceasta a solicitat un onorariu care depasea suma alocata de organizatori invitatilor speciali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea