Showbiz

#hollywood #moarte #actrita #brittany murphy #deces

Hollywoodul deplange moartea actritei Brittany Murphy

Starurile de la Hollywood deplang moartea actritei , care a decedat duminica dimineata in urma unui stop cardiac .

Alicia Silverstone, care a jucat alaturi de Murphy in comedia Clueless din 1995 – film ce le-a propulsat carierele celor doua actrite, a afirmat ca regreta ca nu a tinut legatura mai des cu Brittany de-alungul anilor: “Intotdeana m-am simtit apropiata de ea pentru ca am trait o experienta foarte frumoasa impreuna. Sper ca si-a gasit linistea sufleteasca. Este foarte trist ce s-a intamplat”, a spus Silverstone.

O alta fosta colega a lui Murphy, actrita Mena Suvari (cele doua au jucat impreuna in 2002 in Spun) i-a adus un omagiu acesteia intr-un mesaj pe Twitter : “Sunt devastata. Am aflat de moartea ei si sunt socata. Am lucrat impreuna si ne cunosteam de ani de zile. Sunt alaturi de familia si prietenii ei. Sper sa treaca peste acest moment tragic cu ajutorul lui Dumnezeu”, a scris Suvari intr-un mesaj pe Twitter.

Printre primele vedete care au transmis condoleante familiei lui Brittany Murphy, s-a numarat si Ashton Kutcher, fostul iubit al actritei din 8 Mile.

Lindsay Lohan si cantareata Jessica Simpson si-au exprimat si ele regretul pentru moartea prematura a lui Brittany, lasand cateva mesaje pe Twitter pentru familia indoliata si prietenii actritei.

“ Brittany Murphy a fost ca o raza de soare pentru foarte multa lume. Zambetul ei era contagios. Ma voi ruga pentru familia si apropiatii ei”, scrie Simpson in mesajul ei.

Brittany Murphy a decedat duminica in urma unui stop cardiac, in ciuda eforturilor de resuscitare ale paramedicilor chemati la resedinta vedetei. In urma autopsiei efectuate ieri, medicii legisti nu au descoperit cause clare ale decesului actritei si vor astepta rezultatele testelor toxicologice si neuropatologice.

Urmareste trailerul comediei Just Married cu Brittany Murphy si Ashton Kutcher:

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea