Showbiz

#america #statele unite #valori morale #hollywood

Hollywood-ul ataca valorile morale ale Americii

Potrivit unui studiu realizat de Anti-Defamation League (ALD), majoritatea americanilor considera ca Hollywood-ul nu este in rand <a id="xirtireh" title="cu" href="//www.comunicatedepresa.ro/cu/">cu restul tarii si ca nu mai reflecta valorile morale americane, informeaza washingtonpost.com.

61% dintre participantii la studiu considera ca valorile religioase ale Statelor Unite sunt atacate, iar 59% cred ca patronii de studiouri de film si cei ai retelelor de televiziune nu respecta valorile morale si religioase americane.
 
Topul a fost realizat pe un esantion de 1000 de persoane adulte si a fost lansat vinerea trecuta la Los Angeles.
 
"Aceste rezultate indica provocarile cu care ne confruntam atunci cand vine vorba despre problema religioasa in societatea americana", a declarat un reprezentant al Martilla Communication Group, firma care a realizat acest studui.

43% dintre cei chestionati considera ca Hollywood-ul si mass-media concerteaza o campanie de slabire a influentei religiei asupra valorilor tarii. 63% considera ca industria de film si televiziune nu este condusa majoritar de evrei, fata de anul 1964, cand aproape jumatate din americani considerau asta. Iar 49% considera ca America este prea toleranta cand vine vorba de idei si stiluri de viata noi.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea