Showbiz

#cinema #hollywood #actrita #hilary swank

Hilary Swank umbla goala si invata copiii la prostii

Actrita a creat mare valva prin tabloidele de scandal din Statele Unite, afirmand ca nu o deranjeaza sa stea goala in fata fiului iubitului ei, anunta femalefirst.co.uk.

Actrita a declarat pentru revista Marie Claire ca niciodata nu doarme imbracata si se intampla adeseori ca pustiul de 6 ani al iubitului ei sa o vada goala.

„Copilul prietenului meu are 6 ani si ma intreb la ce varsta ar trebui sa ma opresc din a mai umbla dezbracata prin casa. In fiecare dimineata vine in dormitorul nostru si eu sunt goala. Dar nicodata nu se uita de doua ori, nu cred ca este inca constient de conceptul de nuditate ”, a marturisit Hilary Swank pentru Marie Claire.

Ulterior, in cadrul unui interviu televizat, justificandu-si oarecum afirmatia facuta in revista, starul din Million Dollar Baby a adaugat: „Cred ca fiecare familie este diferita si trebuie sa stii ceea ce este bine pentru tine si familia ta”.

Dr. Jeff Cardere, psiholog de top in Statele Unite, nu este insa de acord cu faptele vedetei si a tinut sa o aprostrofeze pe aceasta: Hilary, totusi nu esti mama acestui copil. Daca lucrurile nu mai merg intre tine si iubitul tau? Cine stie ce se poate intampla in viitor, care va fi dezvoltarea psiho -sexuala a copilului. Nu este un lucru bun”.

Urmareste trailer-ul peliculei Amelia, cel mai recent film al lui Hilary Swank:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea