Showbiz

#hilary swank #drama #frate #pelicula #oscar

Hilary Swank - avocata fratelui sau

Hilary Swank , castigatoare a doua premii Oscar pentru peliculele Boys Don’t Cry si million dollar baby, va juca rolul principal in pelicula regizata de Tony Goldwyn, Betty Anne Waters, informeaza hollywoodreporter.com.

Filmul spune povestea unei mame singure care reuseste sa urmeze facultatea de drept cu scopul de a-l reprezenta la proces si de a-l salva pe fratele ei Kenneth, care fusese acuzat in mod eronat de crima. Producatoarea executiva a filmului va fi chiar Hilary Swank.

Tony Goldwyn s-a straduit timp de sapte ani sa reuseasca sa demareze acest proiect si afirma ca nu va uita niciodata ziua in care a avut loc prima intalnire referitoare la punerea bazelor acestui film deoarece a coincis cu atacurile teroriste de la World Trade Center din data de 11 septembrie 2001.

Pamela Gray semneaza scenariul peliculei, iar filmarile sunt programate sa inceapa in luna ianuarie 2009 in Michigan.

Urmareste trailerul filmului Million Dollar Baby cu Hilary Swank.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea