Showbiz

#ania #mihai #florin #radio 21 #album #single #muzica #dance #hi q

Hi-Q, "Lose You" x 3

Gasca Hi-Q a lansat un nou single. Acesta se intituleaza „ Lose You ” si poate fi deja auzit pe posturile de radio autohtone.

Mihai, Florin si Ania au fost invitati in emisiunea „Muzica Ta” de pe Radio 21, unde au discutat despre noul cantec. Asa s-a aflat de exemplu ca noua piesa beneficiaza de mai multe variante.

“Cand am compus aceasta piesa, fiecare dintre noi si-a spus propriul cuvant si de aceea, avem mai multe variante ale aceleasi melodii. Una este radio editul, alta este varianta rock si cealalta, varianta dance”, a precizat Mihai.

Intrebat de catre moderatorul emisiunii, Marian Soci, ce a dus la aceasta schimbare de stil a trupei Hi-Q, Florin a explicat ca „este mai mult vorba de o maturizare, decat de o schimbare de stil”.

In plus, membrii grupului au vorbit si despre noul album care va include si piesa „Lose You”.

“Albumul va avea la baza conceptul original Hi-Q inspirat de Mihai si anume: band versus dj. Ideea i-a venit in 2007 cand, intr-un club din Hong-Kong, a vazut cu entertainmentul e realizat alternativ de un dj si de un band live. El s-a gandit sa facem chestia asta simultan si dupa o serie de petreceri realizate in acest stil intr-un club din Bucuresti, ne-am hotarat ca si albumul nostru sa aiba doua parti, band si dj”, a mai precizat Florin.

Pentru noul LP, Hi-Q a colaborat cu 2 compozitori: Silviu Paduraru, care a facut si alte piese precum „ Buna Dimineata ” si „Razna” si Ciprian Blaga, care a ajutat si la orchestrarea variantei rock de la „Lose You”.

Anul acesta, trupa Hi-Q implineste 13 ani de existenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea