Showbiz

Helena Bonham Carter in Terminator 4?

Actrita britanica ar putea sa se alature curand distributiei filmului , care va fi lansat in Statele Unite pe 22 mai 2009.

Nu se stie inca ce rol va juca si spune povestea lui John Connor , interpretat de Christian Bale, ajuns la varsta de 30 de ani, in fruntea unui numar mic de oameni care au ramas pe Pamant si care lupta impotriva robotilor. Din distrinutia lui Terminator 4 mai fac parte Sam Worthington, Moon Bloodgood, Common si Bryce Dallas Howard.

Helena Bonham Carter a jucat recent in Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, alaturi de Johnny Depp, iar in toamna va aparea in ecranizarea celui de-al saselea roman Harry Potter, Harry Potter and The Half-Blood Prince. Actrita va pastra rolul lui Bellatrix Lestrange si in ultimele doua parti ale francizei Harry Potter.

Trailer Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea