Showbiz

#helen mirren

Helen Mirren va juca rolul sotiei lui Tolstoi

Britanica Helen Mirren , castigatoare a unui premiu Oscar in 2007, la categoria cea mai buna actrita pentru interpretarea sa din The Queen, va juca intr-un film despre viata scriitorului rus Lev Tolstoi.

Mirren va juca rolul sotiei (Sofia Andrejevna) scriitorului rus, interpretat de Christopher Plummer. Filmul, o drama istorica, va spune povestea relatiei zbuciumate dintre cei doi soti, precum si lupta continua dusa de Tolstoi pentru gasirea unui echilibru intre viata de persoana publica si o existenta simpla lipsita de placerile demne de o celebritate . Suferind de senilitate, Tolstoi a murit singur intr-o gara.

Pelicula, intitulata, dupa cate se pare, the last station, va fi regizata de Michael Hoffman si adaptata dupa romanul lui Jay Parini.

Pe Helen Mirren ati putut-o vedea recent in National Treasure:Book of Secrets, si din aprilie va ajunge din nou pe marile ecrane in filmul fantasy Inkheart.

Trailer National Treasure:Book of Secrets


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea