Showbiz

#electro

Heineken Music Thirst ajunge si la Bucuresti

Konstantin & The Angel, Ok Corral si Adrian Eftimie vor mixa alaturi de James Zabiela si Audiofly pe 21 iunie la Arenele Romane, in cadrul programului Heineken Music Thirst Opening Day al festivalului B`ESTFEST.

Programul care descopera talentele in muzica de club din Romania, s-a incheiat pe 18 iunie 2008. Castigatorul Heineken Music Thirst urmeaza a fi desemnat de catre public, in urma prestatiei live pe care concurentii o vor sustine pe 21 iunie la Arenele Romane.

Cei 50 de Dj participanti au compus si produs propia piesa, acestia trebuind sa trimita un demo de 3 minute cu creatia originala si un alt demo de 15 minute cu piesa lor integrata intr-un mix.

Dupa prima etapa de jurizare, au fost alesi 10 semi-finalisti. Criteriile de evaluare au fost originalitatea piesei, versurile si caracterul comercial al acesteia, abilitati de productie, structura si aranjamentul instrumental.

Dupa ce au depasit si ultima proba, aceea de a mixa in fata unui public, Adrian Eftimie, Ok Corral si Konstantin & The Angel au ajuns in finala. Acestia au plecat in turneul Heineken Music Thirst pentru a-si demonstra abilitatile de a mixa in fata iubitorilor de gen.

Castigatorul Heineken Music Thirst va fi ales in urma voturilor publicului

Voturile publicului din fiecare oras cumulate cu cele de pe www. heinekenmusic.ro, vor duce la alegerea marelui castigator. Turneul a cuprins mai multe orase ale tarii, de la Mamaia, la Cluj, Iasi, Timisioara , la Bucuresti unde se va si incheia cu o megapetrecere la Arenele Romane, pe 21 iunie.

Heineken Music Thirst a fost initiat in 2002 si a devenit dupa 6 ani, o competitie de referinta pe piata internationala a muzicii electronice urbane. De-a lungul timpului, peste 300.000 de persoane au participat la evenimentele Heineken Music Thirst si peste 7000 de Dj s-au inscris in competitie.

In 2005, programul Heineken a debutat si in Romania. Initiativa s-a dovedit a fi un adevarat succes, castigatorul din 2005 avand sansa sa mixeze la o competitie importanta in Croatia , iar cei din 2006 colaborand chiar cu Groove Armanda.

Anul 2007 ne-a demonstrat ca Romania detine multe talente muzicale, Moonchrome fiind desemnati Global Winners la competitia internationala Heineken Music Thrist Studio in Las Vegas.

Programul Heineken Music Thirst se adreseaza DJ-lor cu abilitati de producator

Anul 2008 este cel de-al 3-lea an in care competitia Heineken Music Thirst se adreseaza numai DJ-lor si cu abilitati de producatori.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea