Showbiz

#rock #anulare #concert #heaven and hell

Heaven & Hell nu mai vine in Romania

Trupa Heaven & Hell a anuntat anularea tuturor concertelor din aceasta vara din Marea Britanie si Europa, din cauza starii de sanatate a lui Ronnie James Dio, care nu ii permite sa sustina acest turneu. Solistul a fost diagnosticat cu cancer in 2009 si este supus in prezent tratamentului.

Pe langa concertul din Romania, programat in data de 26 iunie, in cadrul tuborg green fest 2010 presented by Sonisphere Festival, trupa a anulat aparitiile live din Marea Britanie si concertele incluse in festivalurile Sonisphere din Elvetia, Cehia, Bulgaria si Turcia, se arata intr-un comunicat remis de organizatorii Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival.

"Trebuie sa anuntam ca toate concertele viitoare Heaven & Hell au fost anulate. Din nefericire , Ronnie nu se simte suficient de bine incat sa plece in turneu in aceasta vara. Speram ca toata lumea va intelege si dorim sa multumim fanilor si colegilor pentru sprijinul aratat in aceste momente dificile", au declarat cei de la Heaven & Hell.

Organizatorii Tuborg Green Fest 2010 presented by sonisphere festival regreta nespus aceasta situatie si ii ureaza insanatosire grabnica celebrului muzician . De asemenea, in cel mai scurt timp va fi anuntata o trupa ce va inlocui Heaven & Hell in ziua de 26 iunie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea