Showbiz

#batman #oscar #the dark knight #christian bale #heath ledger

Heath Ledger insipirat de un punkist in crearea rolului Joker

Sursa de inspiratie pentru personajul , interpretat de Heath Ledger in The Dark Knight ar fi, potrivit mirror.co.uk, fostul al trupei punk britanice Sex Pistols, Sid Vicious.

Cel care a facut dezvaluirea este Christian Bale, care in film il joaca pe inamicul lui Joker , Batman. Actorul a declarat ca Ledger a urmarit clipuri vechi cu fostul basist al trupei Sex Pistols, cand se documenta pentru rolul Joker.

"A creat aceasta fata inspirat de Sid Vicious, care a dat caracterul punk al personajului. Joker-ul lui este diferit de oricare altul dinainte" a spus Bale. "Heath s-a transpus pe sine in acest rol. Mi-ar placea sa il vad luand un premiu", a mai adaugat interpretul lui Batman.

Dupa premiera filmului The Dark Knight, majoritatea criticilor de film au afirmat ca Heath Ledger, decedat in ianuarie din cauza unei supradoze de medicamente, ar trebui sa primeasca cel putin o nominalizare la Oscar pentru prestatia sa sub masca lui Joker.

Sid Vicious este fostul chitarist al trupei punk britanice Sex Pistols. Artistul a decedat in 1979, in urma unei supradoze de droguri.

Trailer The Dark Knight



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea