Showbiz

#harry potter #daniel radcliffe #film #cinema

Harry Potter vrea sa se faca regizor

Daniel Radcliffe , actorul care a devenit celebru datorita francizei " Harry Potter ", doreste sa devina regizor, anunta The Sun.

Surse apropiate lui Daniel Radcliffe au anuntat ca starul din Harry Potter ar vrea sa regizeze un film cu mare impact emotional. Unul dintre sfatuitorii sai in acest proiect este chiar David Barron, producatorul francizei Harry Potter.

"Daniel a povestit mai multor prieteni ca este in cautarea unui proiect pe care sa il regizeze, cand va pleca pentru totdeauna de la Hogwarts (scola de vrajitorie )", conform The Sun.

Momentan, insa, Daniel Radcliffe se afla inca sub contract cu producatorii Harry Potter. El mai are de incheiat filmarile la cele doua parti din harry potter si talismanele mortii, cel de-al saptelea lungmetraj in care actorul il interpreteaza pe celebrul vrajitor. Lansarea primei parti a acestui lungmetraj este anuntata pentru 2010.

Harry Potter si Printul Semipur, cel mai recent titlu ar francizei a aparut, de curand, pe marile ecrane stabilind un nou record mondial saptamana trecuta, cand a reusit incasari de 22,2 milioane de dolari in prima seara de proiectie.

Urmareste trailerul filmului Harry Potter si Printul Semipur

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea