Showbiz

#harry potter and the half-blood prince #film #premiera #warner bros.

Harry Potter 6 - premiera amanata


Mare dezamagire pentru fanii seriei Harry Potter , dupa ce reprezentanti ai companiei producatoare Warner Bros au anuntat ca premiera celei de-a sasea parti a francizei nu va mai avea loc anul acesta, informeaza variety.com.

Harry Potter and the Half-Blood Prince va fi lansat in cinematografe de abia pe 17 iulie 2009. Se pare ca cei de la Warner Bros. au luat aceasta decizie din motive comerciale, sezonul estival fiind o perioada mult mai profitabila pentru lansarea blockbusterelor. Conform estimarilor, vara se inregistreaza incasari cu 40% mai mari decat in restul anului.

Reprezentantii Warner Bros. au dat asigurari ca amanarea lansarii lui Harry Potter 6 nu va influenta in niciun fel lucrul la ecranizarea celui de-al saptelea volum sal seriei Harry Potter , care va fi impartit in doua parti.

Astfel prima parte a peliculei Harry Potter and the Deathly Hallows este programata pentru noiembrie 2010 , asta daca nu cumva producatorii nu vor decide sa-l impinga pana in vara lui 2011. Noi speram ca nu se vor gandi la aceasta alternativa!

Urmareste trailerul filmului Harry Potter and the Half-Blood Prince.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea