Showbiz

#harrison ford #rachel mcadams #morning glory #comedie #paramount pictures

Harrison Ford va juca in "Morning Glory"

Actorul Harrison Ford s-a alaturat distributiei Morning Glory , o comedie de la Paramount Pictures a carei actiune este plasata in jurul unei emisiuni matinale, informeaza hollywoodreporter.com.

Roger Michell (Notting Hill) va regiza aceasta comedie, iar J.J. Abrams si Bryan Burk se vor ocupa de productie.

Actrita Rachel McAdams poarta ultimele negocieri pentru a juca rolul unei producatoare de televiziune.

Initial, producatorii au discutat cu Reese Witherspoon pentru acest rol, dar Rachel McAdams a intrat imediat in atentia lor. Pe McAdams o vom putea vedea in curand pe marile ecrane in filmele State of Play si The Time Traveler’s Wife

Aline Brosh McKenna (The Devil Wears Prada) a scris scenariul despre un prezentator de stiri de moda veche (Harrison Ford), care a demisionat, dezgustat de viziunea mondena a postului de televiziune la care lucra. El este recrutat de o promitatoare producatoare de televiziune (McAdams) in incercarea de a revitaliza o emisiune matinala.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro 

Umrareste trailerul filmului Hollywood Homicide, cu Harrison Ford

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea