Showbiz

#ally mcbeal #calista flockhart #ziua indragostitilor #logodna #casatorie #harrison ford

Harrison Ford a cerut-o de sotie pe Calista Flockhart

Potrivit revistei People, actorul Harrison Ford a cerut-o in casatorie pe iubita lui, actrita Calista Flockhart – cunoscuta pentru rolul principal din serialul Ally McBeal, de Ziua Indragostitilor.

Surse din anturajul cuplului au declarat ca Harrison Ford (66 de ani) i-a facut o mare surpriza Calisei Flockhart (44 de ani) de Ziua Indragostitilor, atunci cand i-a oferit un inel de logodna. Cei doi se aflau in vacanta, impreuna cu fiul adoptat , Liam.

Nu se stie inca daca cei doi au fixat data nuntii.

Ford nu se afla la prima casatorie. Actorul a trecut deja prin doua divorturi. Ultima casatorie, cu Melissa Mathison, l-a lasat fara 100 de milioane de dolari.

Cei doi s-au intalnit prima data la editia din 2002 a premiilor Globul de Aur .

Cu putin timp in urma a fost anuntata colaborarea lui Harrison Ford cu starul din seria Mumia - Brendan Fraser – pentru filmul Crowley , o drama cu subiect medical .

Crowley se inspira din povestea adevarata sa sotilor John si Aileen Crowley. Cei doi nu au incetat niciodata sa spere ca vor gasi un cercetator care sa le vindece copii de o boala genetica rara si netratabila.

Urmareste trailerul filmului Indiana Jones 4 - Regatul craniului de cristal, cu Harrison Ford

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea