Showbiz

#observe and report #fast and furious #disney #miley cyrus #the movie #hannah montana #box office

Hannah Montana cucereste box office-ul american

Filmul marca Disney - Hannah Montana: The Movie – a depasit asteptarile tuturor, incasad 34 de milioane de dolari in cele trei zile ale premierei. Cu aceasta suma, filmul a devenit cel mai bun incasator din weekend-ul Pastelui Catolic .

In Hannah Montana: The Movie, Miley Stewart (Miley Cyrus) este pe cale sa invete ca popularitatea are un pret. Chiar daca ea vrea si pare sa fie o fata obisnuita, pretul succesului se pare ca este prea mare chiar si pentru ea. Viata ei dubla o copleseste acum ca este o mare interpreta de muzica pop.

Fostul ocupant al primei poztii, Fast & Furious, a incasat aproape 29 de milioane de dolari, urmat de comedia animate Monsters vs Aliens, cu 22.6 milioane.

Pe locul patru a intrat filmul Observe and Report, iar pe pozitia a cincea, cu aproape 7 milioane de dolari incasati, se alfa thriller-ul Knowing, cu Nicolas Cage.

Intreg box office-ul american

  1. Hannah Montana: The Movie – 34 mil.
  2. Fast & Furious - 28.8 mil.
  3. Monsters vs Aliens - 22.6 mil.
  4. Observe and Report - 11.1 mil.
  5. Knowing - 6.67 mil.
  6. I Love You, Man - 6.41 mil.
  7. The Haunting in Connecticut - 5.71 mil.
  8. Dragonball Evolution - 4.65 mil.
  9. Adventureland  - 3.43 mil.
  10. Duplicity - 3 mil.

Urmareste trailerul filmului Hannah Montana: The Movie

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea