Showbiz

#gabriel aubry #custodie #halle berry

Halle Berry vrea custodia completa a fetitei sale

Halle Berry se pregateste sa atace la tribunal custodia fiicei sale, impartita momentat cu tatal acesteia, fotomodelul Gabriel Aubry .

Actrita este hotarata sa atace la tribunal dreptul la custodie al fostului sau iubit, pentru binele fetitei lor in varsta de doi ani si jumatate, Nahla.

"Halle este ingrijorata pentru starea fiicei ei atunci cand aceasta ramane o perioada mai lunga de timp cu tatal si este pregatita sa ia toate masurile necesare pentru a o proteja",  declarat reprezentantul actritei pentru People.com.

Halle Berry se pregateste deja pentru proces si a renuntat la rolul din filmul "New Year's Eve", unde va fi inlocuita de Katherine Heigl .

"A incercat sa rezolve probleme de custodie in mod amical cu tatal fetitei, Gabriel Aubry, dar avand in vedere lipsa lui de cooperare, Halle nu are nicio alta solutie in afara de o interventie judiciara", a mai spus reprezentantul lui Halle Berry.

Actrita si Gabriel Aubry s-au despartit in luna aprilie 2010, iar la sfarsitul anului trecut, fotomodelul a inaintat unui tribunal o cerere pentru a fi recunoscut ca oficial ca tatal fetitei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea