Showbiz

Halle Berry - rol cu personalitate multipla

Actrita Halle Berry , desi a nascut cu putin timp in urma, nu-si neglijeaza cariera cinematografica si pare sa fie la fel de implicata in noile sale proiecte.

Unul din ele este drama psihologica independenta, Frankie si Alice, pe care Berry il va produce si in care va detine de asemenea, si rolul principal. Filmul se concentreaza pe povestea unei femei, care sufera de sindromul personalitatii multiple si care trebuie sa faca fata atat propriei persoane, cat si unui alter- ego racist, care ii distruge personalitatea. Pana acum, nu se cunosc alte date despre stadiul productiei si nici despre cine va face parte din distributia peliculei, alaturi de Berry.

Pe Halle Berry ati vazut-o recent in thriller-ul Perfect Stranger, in care joaca impreuna cu Bruce Willis, iar anul acesta, o veti putea urmari in Things We Lost in the Fire, alaturi de Benicio del Toro, daca filmul va ajunge si in cinematografele din Romania. In 2002, Halle Berry a fost recompensata cu un premiu Oscar pentru cea mai buna actrita pentru prestatia sa din Monster’s Ball.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea