Showbiz

Gywneth Paltrow si-a fracturat genunchiul pentru "Iron Man"

Neatenta Gwyneth Paltrow s-a ales cu o amorteala permanenta la unul din picioare, dupa ce s-a accidentat grav la genunchi pe plaoturile de filmare de la noul film Iron Man . Actrita a incercat sa faca fata durerii insuportabile pentru a nu-si intrerupe munca la film.


"M-am accidentat la genunchi pentru ca sunt o proasta si mereu am accidente de genul asta. Cred ca pana acum mi-am rupt degetele de 30 de ori. Nu stiu de ce am asemenea problem. Mi-am rupt genunchiul si ma durea foarte tare", a marturisit Paltrow.

Incidentul i-a creat problem lui Gwyneth Paltrow si cu regizorul filmului Iron Man, Jon Favreau. "Faceam multa miscare la filmari si durerea incepuse se extinda, asa ca i-am spus lui Jon ca ma doare genunchiul si nu stiu cat mai pot alerga, dar el mi-a spus linistit ca nu am nimic", a adaugat actrita de 36 de ani. Dupa o vizita la doctor insa, Paltrow a aflat ca avea nevoie de operatie urgenta la genunchi, iar doctorii i-au “reparat” fractura cu ciment. “Nici acum nu imi simt piciorul ca inainte. Mi-a fost afectat un nerv, dar am inteles ca asa se intampla dupa operatie”, a mai spus actrita.

De vineri, 2 mai, o veti putea vedea pe Gwyneth Paltrow pe marile ecrane in filmul de actiune Iron Man, alaturi de Robert Downey Jr.

Trailer Iron Man


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea