Showbiz

#gwyneth paltrow #site #internet #sfaturi

Gwyneth Paltrow - varianta internauta a lui Oprah

Actrita Gwyneth Paltrow se lupta mai nou cu criticile aduse site-ului sau de internet care promoveaza un mod de viata sanatos , sustinand ca sfaturile ei sunt foarte pretioase pentru cei care vor sa-si schimbe viata, scrie FemaleFirst.

Site-ul lui Paltrow, Goop.com ofera sfaturi despre schimbarea sau alegerea unui stil de viata sanatos pe teme de sanatate, calatorii sau gatit. Insa mesajele postate de vizitatori pe site-ul actritei sunt pline de reactii negative, utilizatorii sustinand ca goop.com nu este altceva decat un proiect vanitos.

Gwyneth Paltrow se apara insa, afirmand ca ea ofera sfaturi din propria experienta de viata. “Oamenii sunt plini de energie negativa si nu este bine pentru ei. Nu inteleg de ce nu au o viata fericita. Criticile lor nu inseamna nimic pentru mine. Imi pare rau pentru ei”, a spus actrita americana.

“Sunt foarte norocoasa ca am o viata incredibila si unica si imi permit sa calatoresc peste tot. Astfel am strans toate informatiile pe care apoi le-am pus pe site cu gandul ca este un mod amuzant si creativ de a le impartasi altora”, si-a justificat vedeta proiectul goop.com.

Gwyneth Paltrow este cunoscuta pentru stilul sanatos de viata si pentru faptul ca este adepta unei diete macrobiotice care o ajuta sa-si mentina silueta chiar si dupa ce a nascut doi copii.

Urmareste trailerul filmului Two Lovers, cea mai recenta pelicula in care joaca Gwyneth Paltrow.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea