Showbiz

#drama #thomas alfredson #the danish girl #transexual #nicole kidman #gwyneth paltrow

Gwyneth Paltrow va fi sotia transexualului jucat de Nicole Kidman

Gwyneth Paltrow va juca alaturi de Nicole Kidman in filmul The Danish Girl , o drama despre prima operatie de schimbare de sex din lume, anunta variety.com.

The Danish Girl este o adaptare dupa romanul lui David Ebershoff care spune povestea relatiei dintre Einar Wegener, primul transexual care a suferit o operatie de shimbare de sex, si sotia sa, Greta.

Regia este semnata de thomas alfredson (Let the Right One In), iar scenariul adaptat a fost realizat de Lucinda Coxon. Nicole Kidman este unul dintre producatorii peliculei.

Povestea peliculei se concentreaza asupra transformarii unui barbat dupa ce sotia sa, pictorita, ii cere sa fie modelul ei feminin pentru un portret. Dupa ce se imbraca in femeie, Einar se metamorfozeaza treptat in Lili.

Nicole Kidman va juca rolul lui Einar, iar Gwyneth Paltrow va intrepreta rolul sotiei acestuia, Greta, care i-a fost alaturi in timpul transformarii sale. Greta renunta in cele din urma la Einar dupa ce isi da seama ca barbatul cu care s-a casatorit nu mai exista.

Deocamdata nu se cunosc alte detalii despre productia acestui film.

Nicole Kidman va putea fi vazuta in curand pe ecrane in musical-ul Nine, iar Gwyneth Paltrow tocmai a terminat filmarile la Iron Man 2, care va fi lansat in mai 2010.

Urmareste trailerul filmului Nine cu Nicole Kidman:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea