Showbiz

#two lovers #premiera #madonna #kabbalah #gwyneth paltrow

Gwyneth Paltrow s-a convertit la Kabbalah?

Gwyneth Paltrow calca pe urmele bunei sale prietene, Madonna, si trece la Kabbalah . Actrita s-a afisat la premiera filmului Two Lovers (11 februarie), purtand o bratara rosie Kabbalah menita sa-l protejeze pe cel care o poarta de energiile negative, scrie FemaleFirst.

De cand s-a despartit de Guy Ritchie, Madonna a petrecut foarte mult timp in compania lui Gwyneth Paltrow, cele doua vedete fiind foarte bune prietene. Insa aceasta apropiere a celor doua a creat zvonuri ca mariajul actritei cu solistul formatiei Coldplay este pe punctul de a de destrama. Cantaretul a respins zvonurile ca fiind neadevarate.

Cel mai recent film in care joaca Gwyneth Paltrow, Two Lovers, spune povestea unui barbat din Brooklyn pus in situatia de a alege intre o prietena de familie cu care parintii lui doresc sa-l casatoreasca si o frumoasa noua vecina din cartier de care el se indragosteste nebuneste.

Urmareste trailerul filmului Two Lovers.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea