Showbiz

#gwyneth paltrow #tom cruise #sarut

Gwyneth Paltrow, data peste cap de sarutul cu Tom Cruise

Actrita nu poate uita nici acum  sarutul cu Tom Cruise .

Desi in cariera ei s-a sarutat pe platourile de filmare cu nume precum Jude Law si Brad Pitt, sotia  vocalului de la Coldplay spune ca cel mai bun sarut a fost cel cu " (2002).

 “Am avut o mica aparitie la inceputul filmului 3, cred, si a trebuit sa ma sarut cu Tom Cruise. A fost uimitor!”, a a declarat Gwyneth Paltrow pentru revista People .

Paltrow a povestit de asemenea si despre experienta sa bahica din timpul filmarilor la " ", pelicula in care interpreteaza rolul unei cantarete dependente de alcool.

Te imbeti tot timpul. Ceea ce este uimitor! Cel putin eu am facut-o. Nu este tocmai profesional. A fost un la 10 dimineata si a continuat toata ziua. A fost foarte eliberator si minunat sa joc pe cineva care nu se gandea deloc la consecinte . Eu sunt foarte responsabila cu viata mea si imi fac prea multe griji pentru toata lumea si pentru copiii mei”, a declarat actrita in varsta de 38 de ani.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea