Showbiz

#bebelusi #gwen stefani # colectie de haine # haine pentru copii # haine bebelusi

Gwen Stefani va lansa o colectie de haine pentru copii

Gwen Stefani a semnat un contract cu o companie de haine pentru copii pentru a pregati o colectie de haine destinata bebelusilor si baieteilor. Noua colectie ar putea intra in magazine in luna noiembrie a acestui an.

Solista trupei No Doubt a devenit cunoscuta in lumea modeipentru stilul original pe care si l-a creat in ultimii 15 ani de cariera, dar si datorita propriei linii de imbracaminte lansata in 2004.

"Intotdeauna mi-am dorit sa realizez o colectie pentru copii inspirata de hainele vesele care pot fi gasite in Japonia", a declarat solista. Ea a mai adaugat ca cei de la Target i-au dat sansa sa realizeze ceva care este complet diferit de ceea ce se gaseste pe piata, haine de calitate si la un pret convenabil.

Harajuku Mini este o colectie dedicata copiilor, ce include haine colorate inspirate din cultua japoneza, care reflecta totodata stilul excentric si avangardist al cantaretei.

Logo-ul colectiei "Harajuku Mini" este un hamburger, iar preturile hainelor inspirate de anime-uri vor fi destul de mici, intre 4 si 30 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea