Showbiz

#guy ritchie #the wild geese #remake #buget

Guy Ritchie va regiza remake-ul The Wild Geese

Divortul de diva pop Madonna pare sa-i faca bine lui Guy Ritchie . Regizorul britanic este inundat de proiecte din partea producatorilor. Ritchie a acceptat sa regizeze remake-ul unui celebru film din 1978, , scrie wenn.com.

Guy Ritchie a terminat de filmat Sherlock Holmes cu Robert Downey Jr. si Jude Law in rolurile principale, fiind liber sa treaca la urmatorul proiect. The Wild Geese este despre un grup de mercenari trimisi sa rastoarne un regim dictatorial din Africa, iar Ritchie va avea la dispozitie un buget impresionant si o lista de actori de categoria A.

“Va fi cel mai scump film din cariera lui Guy de pana acum si vor juca multe vedete in el. Este foarte incantat de proiect”, a spus o sursa implicata in productia filmului pentru cotidianul britanic Daily Telegraph.

Sherlock Holmes va avea premiera pe 25 decembrie 2009, iar pana atunci fanii lui Guy Ritchie pot urmari cel mai recent film al sau, RocknRolla.

Urmareste trailerul filmului RocknRolla.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea