Showbiz

#cadou #madonna #oficial #divort #guy ritchie

Guy Ritchie a primit cadou de la Madonna 2 milioane de lire sterline

La sfarsitul saptamanii trecute s-a pronuntat oficial divortul dintre Guy Ritchie si Madonna, in urma caruia, regizorul britanic s-a ales doar cu doua milioane de lire sterline.

Dupa 8 ani de casnicie cu diva pop , Ritchie este din nou burlac si a sarbatorit evenimentul la numai cateva ore dupa oficializarea divortului. Guy si-a scos copiii, Rocco - 8 ani si David Banda - 2 ani, la un restaurant din Liverpool. Madonna si Guy Ritchie vor imparti custodia celor doi baieti, in timp ce Lourdes, fata cea mare a cantaretei, va sta permanent cu mama sa.

Divortul celor doua vedete a fost departe de a fi unul linistit, atat Madonna cat si Guy s-au atacat reciproc in presa, dezvaluind lucruri intime ale relatiei lor. Insa, desi Madonna a fost de acord sa imparta custodia celor doi fii ai cuplului, ea i-a trimis lui Guy o lista cu regulile pe care acesta trebuie sa le respecte in calitate de tata.

Cele doua milioane de lire sterline primite de Ritchie imediat dupa divort nu intra in intelegerea oficiala, ci sunt doar un cadou din partea Madonnei.

In prezent, Guy Ritchie lucreaza la cel mai recent film al sau, Sherlock Holmes , si i-a oferit fiului cel mare, Rocco, o scurta aparitie in productie, in ciuda protestelor Madonnei.

Urmareste trailerul filmului RocknRolla in regia lui Guy Ritchie.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea