Showbiz

#guns n' roses #concert #romania #twitter #anulat

Guns N' Roses nu mai canta in Romania? (UPDATE)

Fanii romani  ai trupei Guns N' Roses care au intrat recent pe contul de Twitter al vocalului Axl Rose , s-ar putea sa fi suferit un soc la vederea anuntului postat de rocker.

Axl Rose a postat, se pare, pe Twitter un mesaj prin care anunta ca toate concertele trupei de anul acesta au fost anulate, inclusiv cele de la celebrele festivaluri de la Reading si Leeds din Marea Britanie. Rose ii indeamna pe fani sa contacteze organizatorii pentru a-si recupera banii pe bilete.

Iata cum arata mesajul original postat pe contul de Twitter al lui Axl Rose ieri, 15 august: “All upcoming Guns N' Roses dates are officially cancelled. Please contact your place of purchase for any refunds.”

Totusi, este foarte posibil ca pagina de Twitter a lui Rose (//twitter.com/axlrose) sa fi fost sparta de hackeri, iar mesajul sa nu fie altceva decat o gluma. Va vom tine la curent cu mai multe informatii.

Update!

Site-ul Billboard.biz a anuntat in cursul zilei de azi ca mesajul, care a aparut pe contul de Twitter al lui Axl Rose prin care vocalul informa ca toate concertele trupei de anul acesta au fost anulate, este cat se poate de fals. Festival Republic, organizatorii festivalurilor de la Reading si Leeds, unde Guns N' Roses vor fi anul acesta cap de afis, au fost informati de managementul trupei ca toate concertele din turneul european vor avea loc la datele stabilite.

“Festival Republic au fost informati de managementul GN’R ca trupa NU a anulat niciun concert de la Reading sau Leeds, iar contul de Twitter al lui Axl Rose a fost intr -adevar spart, mesajul postat fiind fals”, se arata intr-un comunicat de presa lansat azi de organizatorii de la Festival Republic. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea