Showbiz

#cinema #film #angelina jolie #johnny depp #daniel radcliffe #emma watson #guinness world records

Guinness World Records 2010 cu Angelina Jolie si Johnny Depp

Angelina Jolie a fost in 2009 cea mai influenta actrita de la Hollywood, in timp ce Johnny Depp a fost cel mai puternic actor. Astfel, cele doua vedete se numara si anul acesta printre celebritatile americane care figureaza in guinness world records 2010, anunta prnewswire.com.

Angelina Jolie s-a situat pentru al doilea an consecutiv pe prima pozitie a clasamentului celor mai influente actrite. In ceea ce priveste topul celor mai puternici actori, Brad Pitt a fost devansat anul acesta de Johnny Depp datorita succeselor inregistrate in special in seria Piratii din Caraibe.

"De la vrajitori si super-eroi la vampiri si vulcanieni, acesta a fost un deceniu fantastic pentru Hollywood, iar Guinness World Records a fost aici ca sa imortalizeze acest lucru", a declarat Craig Glenday, editorul-sef al Guinness World Records.

Daniel Radcliffe a fost desemnat cel mai profitabil actor din ultimul deceniu. Filmele in care tanarul britanic a detinut rolurile principale au adus incasari, in medie, de 558 de milioane de dolari fiecare.

Actrita cu cea mai mare medie de incasari din box office a fost desemnata Emma Watson care a fost protagonista in sase dintre filmele ale caror incasari au trecut de 753,7 milioane de dolari.

Urmareste trailerul filmului Piratii din Caraibe - Cufarul Mortului cu Johnny Depp:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea