Showbiz

#aha #trupa #despartire #turneu #album

Grupul A-ha se desparte

La doar cateva luni dupa ce cel mai recent album al trupei a ajuns pe primele pozitii ale topurilor britanice, baietii de la A-ha Au ">au decis sa se desparta, informeaza BBC.

Dupa o cariera in industria muzicala de peste 25 de ani, trupa A-ha isi va inceta activitatea. Baietii au declarat ca despartirea este benefica pentru ei si ii va ajuta sa se dedice proiectelor personale.

"Am trait aventura suprema a unui grup de baieti. Acum putem sa ne ocupam de celelalte aspecte importante din viata, sa participam la actiuni umanitare, sa facem politica sau orice altceva", au declarat cei de la A-ha.

Trupa A-ha s-a infiintat in 1982. Printre cele mai cunoscute piese ale grupului se numara The Sun Always Shines On TV, Crying in the rain si Take On Me +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- . Foot Of The Mountain este cel mai recent album al trupei si a ajuns rapid pe primele locuri ale topurilor din Marea Britanie.

"Ne retragem ca trupa, nu ca indivizi. Schimbarea este intotdeauna dificila si este usor sa te plafonezi. Acum a sosit clipa sa mergem mai departe", au mai spus cei de la A-ha.

A-ha a anuntat ca inainte de a se desparti definitiv vor organiza un turneu de ramas bun. Urmartorul lor concert va avea loc pe 4 decembrie 2010 la Oslo.

A- ha - Foot on the mountain

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea