Showbiz

#arenele romane #21 iulie 2009 #bucuresti #grupo compay segundo #concert #alte-genuri

Grupo Compay Segundo, in concert la Bucuresti

Grupo Compay Segundo , o legenda a jazz-ului cubanez concerteaza in premiera in Romania pe 21 iulie la Arenele Romane din Bucuresti, informeaza organizatorii evenimentului.

Evenimentul incepe de la ora 20.30, iar accesul la este permis incepand cu ora 19.30. 

Biletele, la pretul unic de99 RON, pot fi achizitionate la Sala Palatului din Capitala, prin intermediul site-urilor ticketpoint.ro si bilete.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara.

De la Buena Vista Social Club incoace, intregul mapamond s-a indragostit de celebrul "Chan-Chan" al lui Compay, piesa care intruchipeaza spiritul pasional cubanez: sentimentalism retinut, dar , , sarm .

, grup al carui nume este un tribut adus creatorului sau, reuneste artistii care l-au acompaniat pe maestru in fabuloasele sale turneele in Europa, Japonia, Statele Unite, Canada, America Latina , Orientul Mijlociu si Caraibe. 

Trupa promite sa aduca pe scenele din Romania piesele celebre din repertoriul unic al lui Compay: "Macusa", "Sabroso","Anita", "Bilongo (La Negra Tomasa)", "Veinte Anos", "Las Flores de la Vida", precum si faimosul "Chan-Chan". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea