Showbiz

#filme #amanare #premiere #mexic #gripa porcina #x-men origins: wolverine #night at the museum: battle of the smithsonian

Gripa porcina intarzie premierele cinematografice din Mexic

Gripa porcina da batai de cap si industriei cinematografice.In Mexic premierele peliculelor x-men origins: wolverine si night at the museum: battle of the smithsonian au fost amanate din cauza acestei epidemii, informeaza Variety.com.

Anuntul a fost facut de compania Fox, cea care produce cele 2 filme.  X-Men Origins: Wolverine trebuia sa aiba premiera pe 30 aprilie, insa a fost reprogramat pentru 29 mai. Cinefilii mexicani vor putea savura filmul Night at the Museum: Battle of the Smithsonian de-abia pe 12 iunie, data la care va avea loc premiera acestuia.

Romanii se pot considera insa norocosi. X-Men Origins: Wolverine a avut deja premiera in Romania pe 1 mai , in vreme ce Night at the Museum: Battle of the Smithsonian va rula in premiera pe ecranele romanesti pe 22 mai, cu aproape o luna mai devreme decat in Mexic.

Urmareste trailerul filmului X-Men Origins: Wolverine cu Hugh Jackman in rolul principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea