Showbiz

#concert #trance #electro #underworld #gorillaz #trupa virtuala

Gorillaz si Underworld concerteaza in noiembrie la Bucuresti

Trupele " Gorillaz Sound System" si "Underworld" vor sustine un concert la Sala Polivalenta din Bucuresti in data de 6 noiembrie, incepand cu orele 22.00, anunta organizatorii.

Biletele pentru acest concert s-au pus deja in vanzare pe site-ul bilete.ro, la pretul de 50 de lei. La intrare biletele vor costa 75 de lei. In timpul show-ului celor doua formatii va mixa si Dubfire, jumatatea proiectului muzical Deep Dish.

Gorillaz a fost declarata cea mai de succes trupa virtuala din lume. Formatia este alcatuita din 4 personaje virtuale: 2D, Murdoc, Noodle si Russell si a fost creata de Damon Albarn, solistul de la Blur, si Jamie Hewlett. Mai tarziu, Gorillaz s-a completat cu DJ Dan "The Automator" Nakamura si rapperul Del Tha Funkee Homosapiens.

Cele doua albume ale trupei s-au vandut in peste trei milioane de exemplare (Gorillaz 2001), respectiv 4,5 milioane de copii (Demon Days-2005).

Underworld este o trupa britanica de electro-trance care a intrat in atentia publicului datorita celor doua piese incluse pe coloana sonora a filmului Trainspotting. Born Slippy, cel mai cunoscut single al formatiei s-a vandut in peste un milion de exemplare.

Gorillaz - Clint Eastwood

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea