Showbiz

#keira kinghtley #johnny depp #parte #franciza #serie #piratii din caraibe #gore verbinski #orlando_bloom

Gore Verbinski s-a saturat de pirati

Regizorul Gore Verbinski a declarat recent ca nu are nicio intentie sa regizeze a patra parte a francizei Piratii din Caraibe , scrie FemaleFirst.

Verbinski, care s-a ocupat de regia primelor trei parti ale seriei, i-a spus producatorului Jerry Bruckheimer ca nu doreste sa se ocupe de al patrulea film din cauza programului incarcat. In momentul de fata, regizorul se ocupa de adaptarea pentru marele ecran a jocului video - BioShock.

Din pacate, actorii Keira Knightley si Orlando Bloom nu isi relua rolurile din celebra serie. Singurul care isi va face aparitia este actorul Johnny Depp in rolul capitanului Jack Sparrow.

Intr-un interviu acordat publicatiei Variety, Gore Verbinski a declarat: "M-am distrat de minune pe platourile de filmare, aducand piratii la viata, si ii sunt recunoscator lui Johnny pentru asta.”

Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre a devenit unul dintre cele mai de succes filme din toate timpurile, incasat peste 654 de milioane de dolari in lumea intreaga.

Filmul a dat nastere unuia dintre cele mai populare personaje de cinema din ultimul deceniu – Capitanul Jack Sparrow .

Urmareste trailerul filmului Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea