Showbiz

Gore Verbinski - de la "Piratii din Caraibe" la jocuri video

Studiourile Universal l-au cooptat pe regizorul trilogiei , , pentru a regiza si produce un nou film inspirat de unul dintre cele mai de succes jocuri video, Bioshock.

Se pare ca scenariul lungmetrajului SF va fi realizat de John Logan (The Aviator), dar pana in acest moment nu se cunosc prea multe detalii despre productie sau inceperea filmarilor. Povestea din Bioshock are loc intr-un oras utopic subacvatic , numit Rapture, in care lucrurile incep sa mearga prost. Personajul principal este un pilot care se prabuseste langa una din intrarile secrete in oras si este atras apoi intr-un conflict de puteri, in urma caruia descopera ca locuitorii orasului nu sunt atat de liberi precum par.

"Cred ca ideea de utopie esuata are un imens potential cinematografic. Dintre toate jocurile pe care le-am incercat, Bioshock are o poveste puternica”, a spus Verbinski. Regizorul a marturisit ca ceea ce l-a facut sa vada jocul video ca pe un film a fost arhitectura orasului unde are loc actiunea si personajele foarte bine conturate. Gore Verbinski este hotarat sa inceapa filmarile de indata ce scenariul va fi gata.

Gore Verbisnki si-a pus semnatura regizorala pe filme precum trilogia Pirates of the Caribbean, comedia The Weather Man sau horror-ul The Ring. Este considerat unul dintre cei mai inventivi regizori americani de la Hollywood.

Trailer Pirates of the Caribbean: At World's End


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea