Showbiz

#19 aprilie #targul pastelui #romania #gratis #sarbatori #paste #mamaia #concert #muzica #wedding&funeral orchestra #goran bregovic #alte-genuri

Goran Bregovic petrece Pastele pe litoralul romanesc

Pe 19 aprilie, in ziua de Paste, Goran Bregovic impreuna cu Wedding & Funeral Orchestra vor concerta gratis in statiunea Mamaia.

Show-ul face parte din evenimentul „ Targul Pastelui ” care presupune o serie de activitati desfasurate cu ocazia Sarbatorilor Pascale, in perioada 17- 20 aprilie 2009 , dupa cum informeaza site-ul Ministerului Turismului.

Goran Bregovic nu este la prima vizita in Romania. Acesta a sustinut concerte in repetate randuri la noi in tara. Cel mai recent show sustinut de marele artist impreuna cu trupa sa Wedding & Funeral Orchestra a fost cel din finala Selectiei Nationale Eurovision 2008.

Nascut la Sarajevo, Goran Bregovic a pus bazele primei trupe la 16 ani. ''Era o trupa rock, iar la acea vreme, rockul avea un rol capital. Era singura forma prin care noi reuseam sa ne facem auziti'', spunea compozitorul intr-un interviu.

Dupa zece ani de muzica rock , Bregovic a renuntat la acest gen pentru a se dedica stilului care l-a facut cunoscut in intreaga lume: o combinatie de ritmuri traditionale balcanice cu sonoritati rock.

Celebritatea o datoreaza mai ales colaborarii cu regizorul Emir Kusturica . Goran Bregovic a compus coloana sonora pentru mai multe dintre filmele lui Kusturica, printre care ''Arizona Dreams'', ''Underground'', ''Vremea Tiganilor'' sau ''Regina Margot''.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea