Showbiz

#madonna #eugene hutz #arenele romane #17 iunie 2009 #bucuresti #concert #gogol bordello #punk #gypsy #rock

Gogol Bordello aduce punkul tiganesc la Bucuresti

 
Trupa Gogol Bordello revine la Bucuresti. Show-ul trupei este programat sa aiba loc pe data de 17 iunie 2009 , la Arenele Romane . Evenimentul este inclus in turneul mondial prin care formatia isi promoveaza discul “Super Taranta!”, lansat in urma cu 2 ani. Biletele pentru concertul de la Bucuresti vor putea fi achizitionate incepand cu saptamana viitoare.
 
Pana pe 12 aprilie un bilet va costa 75 de lei, in perioada 13 aprilie-16 iunie va fi de 100 de lei, urmand ca in ziua evenimentului sa poata fi achizitionat la pretul de 125 de lei.

Gogol Bordello sunt adeptii gypsy punk-ului, o combinatie geniala de muzica lautareasca cu tobe, trompete, acordeoane, chitari si viori. Gogol Bordello este una dintre trupele favorite ale Madonnei. De altfel, diva americana i-a invitat anul trecut pe vocalul Eugene Hutz si pe acordeonistul Sergey Rjabtzev pe scena, cu ocazia Live Earth. Alaturi de ei Madonna a cantat celebra piesa “La Isla Bonita”.

Gogol Bordello a mai concertat la Bucuresti pe 25 mai 2007, spectacolul de atunci tinandu-se tot la Arenele Romane, in deschidere evoluand trupele autohtoneShukar Collective siNightlosers.

Urmareste o inregistrare din timpul show-ului sustinut de Gogol Bordello in 2007 la Bucuresti.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea