Showbiz

#godzilla #pe ecrane #2012

Godzilla - din nou pe ecrane in 2012

In curand vom vedea din nou planeta zguduita de pasii amenintatori ai celui mai celebru monstru din lume: Godzilla , anunta Total Film.

Legendary Pictures, compania din spatele mega-productiilor The Dark Knight si 300, a anuntat oficial ca va aduce din nou pe ecrane povestea Godzillei, iar Warner Bros vor fi co- finantatori . Lansarea noului film Godzilla a fost programata pentru 2012.

Ultimul film despre legendarul monstru a fost realizat in 1998 de Roland Emmerich, insa versiunea sa a dezamagit fanii si criticii deopotriva.

“Godzilla este unul dintre cele mai puternice personaje ale culturii pop si suntem incantati sa cream o noua poveste epica . Vrem sa facem un film, pe care si noi, ca fani, am vrea sa-l vedem. Vrem sa facem dreptate acelor elemente esentiale care sunt relevante pentru existenta acestui pop icon”, a spus presedintele Legendary Pictures, Thomas Tull.

Urmareste trailerul filmului Godzilla din 1998:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea