Showbiz

#dance #giulia #monden #casatorie #nunta #vlad huidu #serban huidu #relatii #iubire

Giulia se marita cu fratele "carcotasului" Huidu

Dupa un an de relatie cu Vlad Huidu , Giulia Anghelescu in varsta de numai 24 ani s-a hotarat sa puna capat celibatului.

Artista este convinsa ca Vlad, fratele carcotasului Serban Huidu , este iubirea vietii ei si a spus un „da” hotarat cererii lui in casatorie. Cadrul in care acesta i-a facut propunerea vedetei a fost unul mai mult decat romantic , undeva la Paris, unde cei 2 au petrecut un week-end de vis. Aici, Vlad s-a pus in genunchi si a cerut-o pe Giulia de sotie.

Artista nu se astepta la un asemenea gest si emotionata, a inceput sa planga. A acceptat fara sa clipeasca, cei 2 indragostiti urmand sa se casatoreasca anul acesta, cel mai probabil prin toamna.

Si in plan profesional, Giulia o duce foarte bine. La sfarsitul anului trecut aceasta a castigat cea de-a 6-a editie a concursului „Dansez pentru tine”.  Momentan, prezinta o emisiune la Kiss Fm si are un featuring cu Marius Nedelciu, bine pozitionat in topuri, ce se intituleaza „Rain”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea