Showbiz

Gillian Anderson - jurnalista celebra si sotia lui Hemingway

Actrita gillian anderson va juca rolul principal intr-un film biografic despre celebra jurnalista si corespondenta de razboi, Martha Gellhorn , care s-a aflat in mijlocul unora dintre cele mai fierbinti si mai violente evenimente ale secolului 20, precum razboiul civil spaniol sau conflictul din Vietnam.

Compania de productie a lui Anderson a achizitionat drepturile de ecranizare a cartii biografice Gellhorn: A Twentieth-Century Life, scrisa Caroline Moorehead, iar scenariul va fi adaptat de scenarista britanica Sharman Macdonald. Filmul va spune povestea vietii tumultoase a Marthei Gellhorn atat ca jurnalista, cat si in relatiile personale, precum casatoria esuata cu scriitorul Ernest Hemingway .

Gillian Anderson, care va aparea in curand pe ecrane in The X-Files: I Want to Believe, in rolul agentei FBI Dana Scully , va fi si producatoarea peliculei. "Martha Gellhorn a fost unul dintre cei mai respectati jurnalisti ai secolului trecut, iar biografia scrisa de Caroline cuprinde toate aspectele vietii complexe a acesteia", a spus actrita.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea