Showbiz

#rock

Gianina Corondan lanseaza "Tip Chic"

Zgubilitica vedeta, gianina corondan revine pe piata muzicala cu noul single „Tip Chic ”, realizat in colaborare cu trupa Quartz . Piesa este compusa de Amedeo Bolohoi, versurile fiind scrise chiar de Gianina.

"Chiar daca nu am mai aparut demult cu o melodie noua , asta nu inseamna ca am incetat vreun pic sa activez in lumea muzicii: am inregistrat mai multe piese ale lui George Popa, pe versurile mele, am scris textele catorva melodii de pe noul album al Mariei Radu (ex-Van Noizz), le-am dat o mana de ajutor copiilor de la Eurovision Junior", a marturisit Gianina.

Gianina indeamna fetele sa vaneze "tipii chic"

Avand in vedere semnificatia titlului acestui single, Gianina le invita pe toate fetele din Romania sa-i fotografieze sau sa-i filmeze pe furis pe tipii chic si sa posteze ulterior pozele acestor pe contul ei de myspace – myspace.com/gianinaquartz.

Noul album al Gianinei va aparea la sfarsitul toamnei

De asemenea melodia „Tip chic” poate fi ascultata si descarcata de pe aceeasi adresa. Noul album pe care il va lansa Gianina Corondan va contine intre 12 si 14 piese.

"Le vom lansa pe rand, una cate una, si pe toate la un loc, odata cu albumul, undeva la sfarsitul toamnei", a incheiat Gianina Corondan .

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea