Showbiz

#gerard butler #umilit #direct #actrita #sofia vergara #video

Gerard Butler umilit in direct la Jay Leno de actrita Sofia Vergara (VIDEO)

O fi Gerard Butler star hollywoodian, dar, se pare, ca actorul nu are bani sa plateasca un care i-a parcat masina. Butler a fost umilit in direct de in timpul emisiunii lui de marti, 23 martie , seara.

In 2007, .

Azi, Gerard Butler este unul dintre cei mai cautati actori de la Hollywood, dar inca nu i-a platit datoria Sofiei care i-a adus aminte in cadrul show-ului lui Jay Leno de marti seara. Mai mult, Vergara a adaugat ca dupa trei ani, asteapta si o dobanda la cei 60 de dolari imprumutati lui Butler.

“Imi datoreaza bani! Era ca o domnisoara neajutorata intr-o seara in fata hotelului Chateau Marmont si nu avea bani sa plateasca valetul. Eu tocmai ieseam din hotel si l-am vazut certandu-se cu valetul are se plangea ca afurisitul de actor nu avea bani sa-l plateasca. Asa ca i-am imprumutat 60 de dolari, bineinteles valetul nu costa atat, dar nu am vrut sa petreaca restul serii fara niciun ban in buzunar. Dar asta era acum trei ani, asa ca acum imi datoreaza... 300 de dolari cel putin”, a spus amuzata Sofia Vergara.

Actrita a recunoscut apoi ca Gerard a vrut intr-adevar sa-i dea datoria, dar nu era o ocazie potrivita pentru un asemenea schimb. “A vrut sa-mi dea banii inapoi, dar eram inconjurati de o multime de oameni si nu era o ocazie potrivita sa-mi returneze cei 60 de dolari”, a mai spus Vergara.

Iata mai jos momentul amuzant din show-ul lui Jay Leno ai carui protagonisti au fost Gerard Butler si Sofia Vergara:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea