Showbiz

#gerard butler #miliardara #kazahstan #iubeste

Gerard Butler se iubeste cu o miliardara din Kazahstan

Gerard Butler se pregateste sa spuna adio burlaciei si o curteaza de zor pe Goga Ashkenazi, o miliardara din Kazahstan pe care a cunoscut-o anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes , anunta justjared.buzznet.com.

gerard butlerButler si Goga s-au cunoscut in urma cu o luna la Cannes, iar de atunci cei doi sunt nedespartiti, actorul fiind surprins de mai multe ori de paparazzi in vizita la vila miliardarei din Londra. O sursa a dezvaluit pentru New York Post ca la Cannes cei doi pareau foarte apropiati si au facut schimb de numere de telefon.

Despre Gerard Butler (41 de ani) s-a spus recent ca ar fi avut o relatie cu Jennifer Aniston, insa cele doua vedete nu au confirmat zvonurile.

Goga Ashkenazi (30 de ani) are o avere estimata la doua miliarde de euro, este o prietena apropiata a Printului Andrew si absolventa de Oxford. A fost casatorita cu un miliardar din Kazahstan, de care a divortat din motive necunoscute. In prezent locuieste la Londra si detine o companie de exploatare a aurului si una de constructii.

Credit foto : justjared.buzznet.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea