Showbiz

#film biografic #gol pusca #gerard butler

Gerard Butler - gol pusca intr-un film biografic

Gerard Butler renunta de tot la haine pentru rolul din urmatorul sau film. Dupa o serie de productii de actiune, actorul scotian se orienteaza catre o drama biografica, anunta digitalspy.co.uk.

Protagonistul din Law Abiding Citizen il va interpreta pe celebrul poet scotian Robert Burns intr-un film regizat de Vadim Jean, iar pelicula nu va duce lipsa de scene deocheate.

“Atat eu cat si Gerard suntem foarte implicati in acest proiect. Vor exista multe scene de sex si nuditate . Burns a fost un personaj foarte controversat la vremea sa si nu vom incerca sa-l menajam. Era un individ complicat si nu va fi usor sa-l infatisam exact asa cum a fost in realitate”, a declarat Jean pentru publicatia britanica Sunday Mail.

Printre alti actori scotieni care vor aparea in film, se mai numara Brian Cox si John Hannah, dar deocamdata nu se cunoaste numele actritei care va juca rolul principal alaturi de Gerard Butler si care ar urma s-o interpreteze pe iubita lui Burns, Jean Armour.

Pana la biopic -ul despre viata lui Robert Burns, Gerard Butler va putea fi vazut (acoperit, ce-i drept) in curand in comedia The Bounty Hunter in care joaca impreuna cu Jennifer Aniston. Urmareste mai jos trailerul filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea