Showbiz

Gerard Butler - controlat de tastatura

Intr-un viitor nu prea indeparat, jocurile de strategie ajung la un cu totul alt nivel, iar Kabel ( Gerard Butler ) - un detinut condamat la moarte, devine fara voia sa cea mai importanta piesa din competitia Slayers.

In fiecare saptamana, milioane de oameni din lumea intreaga se conecteaza online pentru a-l vedea pe el si pe alti detinuti cum se bat pe viata si pe moarte intr-un joc video ultra-violent inventat de Ken Castle (Michael C. Hall).

Pentru tanarul gamer care ii controleaza toate miscarile din tastatura, Kable este doar un personaj dintr-un joc video. Pentru un grup de rezistenta care lupta impotriva “sclaviei” high-tech, el este un elemnt important.

Prins intre doua tabere si sub comanda unui adolescent, Kable trebuie sa se foloseasca de abilitatile sale extraordinare pentru a scapa din joc si a-l distruge pe Castle.

Distributia filmului va fi alcatuita din: Gerard Butler (300), Michael C. Hall (Dexter), Alison Lohman (Beowulf), Ludacris (Crash), John Leguizamo (The Happening) si Terry Crews (Street Kings).

Citizen Game va fi lansat pe marile ecrane incepand cu 4 septembrie.

Urmareste trailerul filmului 300, cu Gerard Butler

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea